Winterpoel editie 2

donderdag 11 december "14

Editie 2 van de Winterpoel

HOTTUGS VAREN HELAAS NIET, zie nieuw voor meer info

 

Deze keer kun je een rondvaart maken in een stoombad over de Schie met deze gave Hottug. Het is een Supergoed ontwerp van Frank de Bruijn en samen met hem organiseren we voor de 2e keer de leukste nieuwjaarsborrel van Delfshaven.

Op zondag 11 januari organiseren we in Schhiezicht workshops voor de kids, hebben we hapjes van Saskia (Kookt), Julia, de Schiemeisjes en de mensen van Rotterdam Stroop en proosten we op het nieuwe jaar.

Je kunt zien wat er de afgelopen 12 maanden in Schiezicht is gebeurd en wat ze van plan zijn. Eén van de plannen is het Kadefestival 2015 dat op 14 juni voor de tweede keer plaatsvindt. Tijdens de borrel kun je je idee of aanbod voor het festival kwijt op de ‘kademuur’. Zien we je dan?

Het programma voor de Hottug ziet er globaal als volgt uit. Vanaf 12 uur kun je gratis een proefvaart maken van ongeveer 10 minuten. Elk uur is één afvaart voor deze gratis proefvaart. Het resterende deel van ieder uur kun je mee voor een rondje over de Schie. De kosten hiervan bedragen € 5 per persoon. Aangezien er best wat animo is, is reserveren noodzakelijk. Stuur dan even berichtje naar jacco.bakker@upcmail.nl of op de facebookert.

Over het eten volgt later meer..